CAB-automaten b.v. onderscheidt zich mede door de adequate serviceverlening. Onze deskundige technici dragen zorg voor het juist functioneren van ons machinepark, technici met stuk voor stuk jarenlange ervaring in de automatenbranche. Goed opgeleid en geschoold in de praktijk weten onze mensen hoe het eraan toegaat in het veld.

In onze eigen werkplaats worden de machines voorzien van de laatste techniek en exploitatiegereed gemaakt alvorens in ons machinepark te worden geplaatst. Mochten er zich op lokatie problemen voordoen, dan wordt u zo snel mogelijk en uiterst klantvriendelijk geholpen, negennegentig van de honderd storingen lossen we direct ter plaatse op. En mochten we de juiste oplossingen niet onmiddellijk ter hand hebben, dan wordt er snel een vervangende machine geleverd.

Naast kennis van de hedendaagse-, moderne- en van biljetlezers voorziene speelautomaten, hebben wij ook een gedegen kennis van klassieke flipperkasten, pooltafels, airhockeyspelers, dartautomaten en voetbaltafels.

Bel mij terug

Vul uw naam, email adres en telefoon nummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


Combinatie Automaten Bedrijven bv
Bestevaerstraat 49b
1812 PB Alkmaar

072-5123463

 
Vul de code in die u hierboven ziet