Speelautomaat plaatsen

Info over speelautomaat plaatsen


Speelautomaat exploitant

Heeft u interesse in het plaatsen van een speelautomaat? Speelautomaat plaatsen, Of u nu een kroeg, pub, café, coffeeshop, restaurant of partycentrum heeft, het plaatsen van speelautomaat zorgt voor meer opbrengst en rendement. En dat is natuurlijk een winkans voor u! 

Extra inkomstenbron

Combinatie Automaten Bedrijven bv is een modern en dynamisch bedrijf dat al meer dan 40 jaar speelautomaten exploiteert in de horeca in Noord-Holland, Zuid-Holland, Drenthe, Groningen, Friesland en Flevoland. Speelautomaten (in de volksmond: gokkasten, fruitmachines, gokautomaten) kunnen de omzet van uw horecagelegenheid flink verhogen. 

Een speelautomaat brengt vertier in uw café, restaurant of hotel. Een speelautomaat en horeca zijn bijna onafscheidelijk met elkaar verbonden. Ook is een speelautomaat een goede extra inkomstenbron voor u als ondernemer. Doordat twee speelautomaten weinig ruimte nodig hebben, zijn ze bijna in elk café wel te plaatsen. Dit zullen de twee best renderende vierkante meters van uw café worden! Wij leggen u graag het mogelijk te behalen rendement van speelautomaten in uw bedrijf uit. Vervolgens is het aan u te beslissen of u het plaatsen van een of twee kansspelautomaten wat vindt, mogelijk in combinatie met een behendigheids- of amusementautomaat. Meer opbrengst uit speelautomaat

Wederzijds belang in rendement

De omzet van uw speelautomaat is een wederzijds belang. C.A.B. bv werkt uitsluitend met bekende speelautomaten die uw gebruikers zullen weten te waarderen. Onze accountmanager doet iedere maand een check hoe de (uw) omzet verloopt, en zal, indien gewenst, voor wisseling van speelautomaten zorgen. Dit is voor ons als speelautomaten exploitant vanzelfsprekend.

Het onderhouden, updaten en draaiende houden van de speelautomaten is onze zorg. Onze monteurs zorgen ervoor dat wij ten alle tijden voor een snelle service garant kunnen staan.

Voor het plaatsen van speelautomaten in een horecabedrijf is een vergunning nodig. Deze vragen wij desgewenst voor u aan bij uw gemeente. Nadat deze speelautomaten vergunning is verleend, zullen wij direct overgaan tot plaatsing. Hier heeft u geen omkijken naar. Wij kunnen alles voor u regelen! 

Wilt u nog meer voordelen horen? Er zullen namelijk zelfs mensen zijn die speciaal voor de speelautomaten naar uw onderneming zullen komen!

Interesse?

Uw huidige contract loopt binnenkort af? Of bent u niet tevreden over de diensten van uw huidige speelautomaten exploitant? Neem dan contact op met onze accountmanager. Deze zal u in een oriënterend gesprek gelijk kunnen laten weten wat voor u de voordelen zullen zijn om over te stappen. 

                                                                         

gokkast plaatsen