Service

Service verlenen staat bij ons bedrijf voorop

Technische dienst

Wij beschikken over een eigen technische dienst die zeven dagen per week klaar staat voor haar klanten. Onze ervaren service monteurs staan garant voor adequaat onderhoud van uw automaten. Mocht zich toch een storing voordoen, dan zijn we in staat deze snel te verhelpen. Onze dienstverlening is professioneel en modern.

Service bij speelautomaten exploitant CAB automaten

Aanvragen vergunning

Wij verzorgen met u de aanvraag van aanwezigheidsvergunningen. Wij hebben, dankzij onze goede reputatie en jarenlange ervaring, een goed contact met gemeenten.

Klantgerichtheid

Service en klantgerichtheid staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel.  Bij ons staat de klant centraal. Natuurlijk plaatsen wij graag speelautomaten in uw café, kroeg, coffeeshop, restaurant of hotel. Wij werken uitsluitend met de modernste speelautomaten en gokkasten; u zult dit terug zien in het regelmatig terugkomen van uw gasten en in het feit dat de speelautomaten erg weinig storing hebben. 
Wij zijn niet merk gebonden en kunnen dus elke gewenste gokkast en speelautomaat leveren en plaatsen in een horecabedrijf. Bij het plaatsen van twee populaire speelautomaten, en op uw verzoek als horeca ondernemer, plaatsen wij er een geldwisselaar bij. Dit neemt u en uw personeel veel werk uit handen en uw gasten zijn snel geholpen.

Moderne speelautomaten

Op dit moment werken we veel met gokkasten als de MasterGames, Simply Wild, Grand Slam en de Superslam. Maar ook speelautomaten als de Holt It en vele anderen kunnen we uiteraard bij u plaatsen. Doordat we een gezamenlijk belang hebben zal speelautomaten exploitant CAB automaten blijven investeren in een modern en up to date speelautomatenpark. Ook bestaat er een mogelijkheid dat we voor u een behendigheidsspel plaatsen als een photoplay of poolbiljart. Deze plaatsen we echter alleen naast een speelautomaten exploitatie, dus als service product.

Wij bewaken uw omzet door een maandelijkse check. Indien nodig en wenselijk wisselen we een speelautomaat om voor een andere. Dit zullen u vaste gasten weten te waarderen en u zult dit terug zien in uw jaaromzet.

Kansspelautoriteit

Om exploitatie van kansspel- en behendigheidsautomaten mogelijk te maken heeft elke exploitant in Nederland een vergunning nodig van het Ministerie van Justitie. Combinatie Automaten Bedrijven bv werkt onder vergunning nummer 1741. Jaarlijks worden wij gecontroleerd door de Kansspelautoriteit. Dit onafhankelijk orgaan controleert de exploitanten. 

Meer informatie? Vult u ons contact formulier hier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Goede service bij CAB speelautomaten exploitant