Automatenonderhoud.nl

Automatenonderhoud.nl voor uw reparaties

Bent u zelf speelautomaten exploitant, maar bent u op zoek naar iemand die het onderhoud kan overnemen?
Wij verzorgen al enige tijd de automaten service voor machineparken van verschillende exploitanten in Noord-Holland/de Randstad.

Service aan speelautomaten

In deze voor automatenbedrijven zware tijden, waarin de marges onder druk staan, zal iedere ondernemer de kosten voor de service aan de automaten zeer nauwlettend in de gaten moeten houden. Hierdoor zijn bedrijven veelal genoodzaakt om te bezuinigen op het onderhoud hetgeen leidt tot een kwalitatieve achteruitgang in het machinepark.

Wij kunnen u, via onze bv Automatenonderhoud.nl, deze zorg uit handen nemen. Wij onderhouden de machines, bouwen ze om naar de nieuwste specificaties en verzorgen voor u het omruilen en plaatsen. En dit alles tegen concurrerende prijzen die ook nog in een vast tarief worden vastgelegd.
Automatenonderhoud.nl 
Uw speelautomaten exploitatie rendabel?

Automatenonderhoud.nl repareert alle soorten automaten en andere apparaten met of zonder muntinworp, denkt u aan koffieautomaten, snackautomaten, drankautomaten, snoepautomaten, speelautomaten, etc.
In onze royale werkplaats  kan alles worden gerepareerd, op- en omgebouwd, maar ook op elke gewenste plaats kunnen wij reparaties aan uw machinepark uitvoeren. Ook hebben wij een onderdelen- en machineruilservice voorhanden! En dit alles tegen zeer gunstige tarieven! Ideaal voor díe bedrijven die hun gewaardeerde klanten het beste willen bieden.

Op maat gesneden oplossingen

Automatenonderhoud.nl geeft uw bedrijf een nieuwe impuls met op maat gesneden oplossingen met betrekking tot het onderhouden en adequaat verhelpen van storingen aan uw machinepark. Onder volledige geheimhouding en voorzien van een relatiebeding voeren wij de door u gewenste werkzaamheden uit, en nogmaals, tegen gunstige tarieven!
Zonder zorgen, zonder stress en MET tevreden klanten vergroot u uw rendement uit uw exploitatie! Snelheid is ons devies! Wij repareren, naar uw wens, incidentele defecten of repareren met een abonnement op onze storingsdienst. Ook kunnen wij u andersoortige maatoplossingen, in onderling overleg, aanbieden.

Heeft u interesse in onze complete service of in één van onze serviceproducten en bent u toe aan een op maat gesneden oplossing, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij maken dan op korte termijn een afspraak met u om zaken door te spreken en u een passende offerte te doen.